Eilen huomattiin Turbolla suuri kasvain vatsassa/peräpäässä. On tullut kyllä valtavalla vauhdilla, sillä viikko sitten häkkejä siivotessa ei sillä ollut vielä mitään, kun pidettiin sitä käsissä ja juoksutettiin aitauksessa. Ei onneksi kuitenkaan näytä kipeää tekevän. Hieman vaikeasti vaan kävelee, kun on niin raskas peppu. Huomiseksi sitten saatiin aika eläinlääkärille, että päästetään pikkuinen lepoon. Niin prätkähiiriä jää enää kaksi jäljelle.

Samalla viedään myös Edy näytille, jos lääkäri osaisi sanoa, että onko Edynkin aika jo siirtyä ajasta ikuisuuteen vai riittääkö pelkkä vitamiiniannos antamaan pojalle vielä potkua. Edy on laihtunut kovasti ja juo paljon. Siivotessa löytyi myös jotakin punertavaa puruista eli mahdollisesti sitten virtsan mukana tullut verta. Kuitenkin melko pirteältä vaikuttaa, joten annetaan sitten ammattilaisen arvioida tilanne.

Puput saivat viimein tänään kerrostalonsa ja koko ilta on selvitelty, kumpi määrää kaapin paikan. Nyt ovat alkaneet hieman rauhoittua. Ilmeisesti Aada sai viimein tahtonsa läpi. Ihanan iso tuo häkki kyllä on ja nyt sitten Aamu saa Aatun vanhan häkin käyttöönsä, kun kotiutuu.