Rita tosiaan edelleen olla möllöttää meillä ja heitettiin sitten sen omistajalle vitsillä, että voidaan ottaa se meille asumaan. Vastaukseksi tulikin, että hän harkitsee sitä, että koirasta on vaikea luopua, mutta toisaalta meillä olisi sille hyvä koti. Heillä on muutto/remontti kesken, joten sovittiin, että ainakin sen aikaa viipyy meillä hoidossa ja katsellaan sitten uudestaan, että jääkö meille lopullisesti vai palaako kotiin. Kyllähän tuon suloisen neidon mielellään pitäisi täällä ja oli jo hieman haikea fiilis, kun ajatteli sen tänään lähtevän. Siinähän noita koiria kolme menee kuin kaksikin.

Tänään tuli myös kauan odotettu ensilumi! Tosin nyt kun käytiin lenkillä oli melkein kaikki jo sulanut pois. Lari meni onnesta sekaisin, kun odottaa lunta aina ihan innoissaan. On jo tuolla kuurassa pyörinyt innoissaan ja nyt kun olikin lunta niin voi sitä ilon määrää. Heittäytyi heti maahan kiehnäämään. Rita ja Hachi katseli hölmönä vieressä.

Muuten tänään onkin ollut suuri siivouspäivä. Kuusi häkkiä kuurattu ja purut vaihdettu. Niitähän onkin nyt eilisten uusien elukoiden jälkeen yhteensä kahdeksan häkkiä. HUH! Saa nähdä, mitä tulee,  kun muutaman viikon päästä pitää ne kaikki kahdeksan siivota kerralla. Pitää varmaan alkaa jakaa siivousta kahdelle päivälle.

Rottaneidit ovat olleet aika lailla nukkumassa koko päivän. Saa nähdä miten ne illan tullen sitten alkavat virkistyä. Eilen ainakin kovasti tutkivat häkkiä. Tarkoituksena olis antaa nyt vielä muutama päivä niiden olla omissa oloissa ennen kun aletaan niitä käsitellä ja kesyttää.

Okahiiret samaten ovat olleet piilossa koko päivän. Ne tuntuvat kovin säikyiltä tytöiltä, mutta eiköhän nekin ajan kanssa ala siitä tottua.

Loppuun vielä mainostus omasta pikku lössykästäni Tarasta, josta on tullu oikea mamman tyttö. Kiipeää aina kädelle ja on kesyyntynyt aivan hurjan hyvin. Tara oli myös alkuun tosi säikky, joten se valaa uskoa noiden rottien ja okahiirten suhteen myös. Tara on keksinyt myös, että ihan hirveän kivaa kuntoilua on kiivetä mökin katolle katselemaan maailmaa.

 

Tättärää päivän loppukevennyksenä: Hachi löysi eilen illalla mukavan asennon nukkua