Eilen tuli tosiaan Rita mummeli meille hoitoon. Rita on larin ex-vaimo eli siis Larin entisen omistajan jäljelle jäänyt perhonen. Oli entisten rakastavaisten jälleennäkeminen aika suloinen, mutta eivät kuitenkaan mitenkään suuremmin sitten enää kotona välittäneet leikkiä. Molemmat jo niin vanhoja.

Hachi sai jälleen tapansa mukaan kilarit Ritan näkemisestä, mutta laumakävelyllä rauhoittui tosi nopeasti ja pian kulki jo ihan nätisti rinnalla. Sisällä alkoi sitten hurja leikkiminen ja roolien selvittely. Rita kyllä kerto meidän pojille, kuka on vanhin ja viisain ja kuka täällä määrää tämän viikonlopun. Tehnyt todella hyvää nämä päivät Hachille, kun saanut vieraan koiran seuraa. Rauhoittunut lenkeilläkin taas paljon.

Rita on varsinainen luonne omine ihanan hassuine tapoineen. Rouvalla on tapana nukkua keittiön pöydällä (kuten kuvassa näkyy). Kuulemma jäänyt tavaksi silloin, kun perheessä oli pieniä lapsia niin pöydälle pääsi hyvin piiloon. Kova täti myös juttelemaan ja asennetta löytyy. Yöllä rouva valtasi minun tyynyn eikä sitä raaskinut siitä ajaa pois. Huomenna tämä söpöläinen lähtee takaisin kotiin, mutta eiköhän se joskus muulloinkin tule meille hoitoon.

Tänään käytiin myös hakemassa Helsingistä iso häkki. Vielä hieman auki, kenelle se tulee. Siihen mahtuisi joku isompikin ötökkä, kun pituutta on 120cm, mutta luultavasti laitetaan sinne okahiiri siskokset, jotka on ensi viikolla tulossa. Ainakin niille tulee tilaa vipeltää.