Viime päivät on kulunut juuri niin rauhallisesti ja tavallisesti kuin voi tällaisessa laumassa kulua. Kolme koiraa järjestää omaa ohjelmaa aamusta iltaan. Hachi ja Rita ovat löytäneet yhteisen sävelen, kun Ritan sisäinen pentu herää päivä päivältä enemmän. Joka päivä on hurja juoksuralli ympäri kämppää, kun nämä kaksi kakaraa riehuvat. Eilen yritti Rita saada myös pupuja leikkimään. Läpsi niitä tassuilla ja kulki niiden perässä. Ei puppelit oikein lämmenneet.

Rottien kanssa ei ole juurikaan edistystä tapahtunut, mutta eipä sitä ole näin nopeasti odotettavissakaan. Tässä vaiheessa annetaan niille päivittäin herkkuja kädestä, jotta ne tottuisivat hajuun ja läheisyyteen. Vieno on kunnon ahne possu ja ottaa tosi vauhdilla ja agressiivisesti herkut ja välillä menee sormet mukana ja on aina häkin reunalla kärkkymässä, kun pussi vähän rapisee. Kaino taas on arempi ruoan suhteen ja tulee vähän pesän reunalle kurkkimaan ja ottaa herkut nätisti kädestä ja painuu takaisin piiloon syömään.

(Vieno possu kuikuilemassa herkkuja)

Okahiiret on tosi säikkyjä tyttöjä, mutta eiköhän nekin siitä vielä totu. Eivät suostu ottamaan vielä kädestä mitään, mutta kärsivällisyyttähän se vain vaatii.

(Neidit näytti persettä, kun yritti ottaa kuvaa...)

Eilen sai koirat kirmata vapaana lumihangessa, kun viimein tuli ihan kunnolla lunta. Lari ei meinannut pysyä pöksyissään ja Hachi meinasi hukkua lumeen, kun pomppi veikan perässä hangessa. Rita prinsessa kantseli vähän nenu pystyssä poikien riehumista ja sipsutteli nätisti tietä pitkin.

Käyty myös shoppailemassa joululahjoja lapsille. Rotat sai uuden löhöilysetin, joista puolet otettiin heti käyttöön ja puolet meni sitten joulupakettiin. Koirille ostettiin herkkuja ja Hachille myös muutama lelu. Lari kun ei lelujen päälle mitään ymmärrä. Muille ötököille on tilattu netistä erilaisia mökkejä ja muita ja niiden pitäisi tulla sitten ens viikolla.

(Rottien häkki ja uudet riiput. Sisustus vielä hieman köyhä, mutta koko ajan hankitaan lisää kalusteita.)