Joopa ollut aika lennokas päivä tänään. Alkoi aamu kahdeksasta, kun viestiteltiin Ritan omistajan kanssa ja sovittiin, että Rita voi jäädä meille vielä täksi päiväksi. Kymmenen aikaan tuli sitten viestiä eläinkaupasta, että meidän varaamat okahiiret olisi haettavissa. No lähdettiin sitten nopsaan sinne juoksemaan ja haettiin okat ja niille hieman tarvikkeita ja purua sekä rotille, että muiden eläinten siivoamiseen.

Muutoin päivä menikin leppoisasti junassa istuen. Kuitenkin saatiin hyvin rottatytöt haettua ja koiratkin oli onneksi kotona nätisti, vaikka hieman sitä jännitettiin, kun Rita ei ole ollut poikien kanssa täällä yksikseen.

Nyt on siis kaksi okahiirivauvaa Saphira ja Sahara, jotka on kovin vilkkaita otuksia. Kovia hyppimään ja vipeltämään. Saphira on hieman pienempi ja arempi, sillä ovat eri poikueista, mutta eiköhän sekin siitä vielä rohkaistu.

Rottatyttöjen nimet on ironisesti Vieno ja Kaino. Ei tiedetty, kumpi on kumpi, joten päätettiin antaa tummemmalle nimeksi Kaino ja vaaleammalle Vieno, kun eivät kuulemma kuitenkaan nimiään tunne. Nätisti nuo ainakin antoivat nostaa häkkiin ja virkeiltä ja uteliailta vaikuttavat. Saapi nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaa, kun aletaan niitä käsitellä.