Tänään odotti kiva pikku ylläri kotona, kun tulin kaupasta. Me pidetään koiria keittiössä aina, kun ne jäävät kahdestaan. Sinne ei kuulu juurikaan rappukäytävän ääniä, joten ovat siellä nätisti. Siellä ei myöskään ole mitään ylimääräistä, johon Hachi pääsisi käsiksi. Unninkin saa lapsilukkoon, joten ei ole turvallisuusriski. Lari kun on sen verran iso, että ylettäisi hyppäämällä sohaisemaan sen päälle.

Eli pojat oli tunnin verran kahdestaan ja kun tulin kotiin katsoin, että jassoo keittiön oven alta pilkotti roskapapereita. Arvasin heti mistä on kyse ja tosiaan keittiöstä löytyi kiva sotku, kun roskis oli levitetty pitkin lattiaa. Larin on täytynyt olla se suunnitelman toteuttaja, sillä roskiskaappi oli avattu, roskis"vaunu" vedetty ulos ja pussi revittu roskakorista irti ja levitetty lattialle. Onneksi oli melko tyhjä ja  sinne ei ollut vielä ehditty heittää pilaantuneita makaroneja. Huolestuttavaa kuitenkin on, että siellä olleet hornet kananluut on mennyt kokonaan kahteen masuun. Pitää nyt seurailla noita tarkasti, ettei niistä ole vaan mitään vauriota aiheutunut..

Ihan normaalisti on molempien vatsat tuntunut toimivan ainakin tänään ja ruoka maistunut tulisesta välipalasta huolimatta. Hachi on muutamia hurmaavan tuoksuisia tuhnuja päästellyt, mutta se ei ole mitenkään epätavallista sille..

 

Jebulis tämän postauksen kuvina sitten tuon uuden puppelin kuvia. Pikkuinen saa todennäköisesti nimekseen Aamu.